Ring til os for booking på 20 24 68 95​​

Find vej med Google Maps       ​

Åbningstider: Kun åbent efter aftale. Ring alle dage kl. 08.00 - 20.00

Blå mandag med fuld fart på

Går dig og dine klassekammerater og overvejer, hvad der skal ske på jeres blå mandag? Så bør I overveje at tage en tur på gokartbanen og få afgjort, hvem der er årets hurtigste konfirmand. 

Hos Go-Kart Centret tilbyder vi igen i år en times Le Mans for hele klassen til kun 275 kr. pr. person. Ved et Le Mans inddeler vi klassen i hold med tre personer pr. gokart, og så er der dømt ræs for alle pengene i en time. Vinderen er det hold, der får kørt flest omgange på 60 minutter.

Sæt gang i den store dag

Der er mange sjove blå mandag aktiviteter, man kan lave på den store dag. Vi mener dog, at en tur på gokartbanen er en af de bedste måder at sætte gang i en blå mandag.

Der kommer en masse sjove øjeblikke, når der køres gokart, og disse skal nok give jer en masse at snakke om i løbet af jeres dag.

Ring og bestil en actionfyldt blå mandag

Vi har i flere år afholdt blå mandag for glade konfirmander til stor succes. Derfor vil vi med glæde afholde denne dag for dig og din klasse også.

Vil dig og dine klassekammerater gerne køre Le Mans på jeres store dag kræver det, at I kører med mindst fire gokarts.

Vi har stor erfaring med blå mandage med klasser fra områderne omkring Vejle, Silkeborg og Herning, men vi modtager naturligvis klasser fra alle byer. Du kan ringe og bestille tid nu på telefon 20 24 68 95​​.​

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her under:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

☆ ☆ ☆ ☆

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 57 anmeldelser fra Google

Knudlundvej 16, 8653 Them  |  CVR: 29186987  |  ​Telefon: 20 24 68 95​​  |  E-mail: gokartcenter@me.com | Google Maps