Ring til os for booking på 20 24 68 95​​

Find vej med Google Maps       ​

Åbningstider: Kun åbent efter aftale. Ring alle dage kl. 08.00 - 20.00

Firmaarrangement i verdensklasse

​Står du og mangler ideer til et firmaarrangement for dig og dine medarbejdere? Så kan en tur på gokartbanen eller paintballbanen være en fremragende idé.

Vælger du at afholde firmaarrangement hos Go-Kart Centret i Silkeborg, kan du forvente et firmaarrangement fyldt med action og sjove øjeblikke, som der vil blive snakket om resten af dagen. 

Vi har en af Danmarks bedste gokartbaner, og derudover har vi også en veldesignet paintballbane. Så uanset om du er mest til krig eller ræs, har vi noget til ethvert firmaarrangement.

Vi kan afholde firmaarrangement for op til 120 personer

Siden 2006 har Go-Kart Centret givet mange gode stunder til glade mennesker fra Silkeborg, Vejle, Herning og omegn. Vi har nærmest ingen begrænsninger i forhold til antallet af deltagere, da vi tidligere har afholdt et arrangement med 120 deltagere.


​Vores café byder på både kolde og varme drikkevarer samt en god bid mad, men vi kan også sørge for bespisning af større grupper. Vores café er derfor egnet til jeres næste firmaevent.

Ring i dag og bestil en tid

Lyder en dag med masser af fart og action som noget for dig og deltagerne ved dit firmaarrangement, så ring til Go-Kart Centret i dag. Så finder vi en passende tid til dig, og hvis du skal have spisning med, så kan vi også få aftalt de nærmere detaljer omkring dette.

Du kan ringe til os på telefon 20 24 68 95​​. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

☆ ☆ ☆ ☆

Vurderet 4,2 / 5 stjerner ud fra mere end 57 anmeldelser fra Google

Knudlundvej 16, 8653 Them  |  CVR: 29186987  |  ​Telefon: 20 24 68 95​​  |  E-mail: gokartcenter@me.com | Google Maps