Go-Kart

Go-Kart

Leder du efter et sted, hvor du kan køre gokart i Midtjylland? Når der skal køres gokart, vil man gerne have, at det bliver gjort i så gode gokarts som muligt på den bedste gokartbane. Hos Silkeborg GoKart Center kan vi ærligt sige, vi har begge dele.

​Vores bane er designet af to af Danmarks bedste kørere, som ved brug af deres store erfaring fra gokartræs, både herhjemme i Danmark og i udlandet, har udformet en bane, der med garanti vil leve op til alle dine forventninger. Banen har masser af udfordrende sektioner, som vil udfordre selv den mest erfarne gokartkører.

​Ofte er en af de negative ting ved at køre gokart, at man ikke kan overhale. Derfor er vores bane designet således, at der er masser af gode overhalningsmuligheder. På den måde sikrer vi vores gæster den sjoveste oplevelse.

Gokart i Silkeborg for både børn og voksne

En gokart kører over 50 kilometer i timen, hvilket kan være for meget for mindre børn. Derfor har vi nogle specielle gokarts, der passer til børn i alderen mellem 8 og 13 år. Det er naturligvis en vigtig ting for os, at der er styr på sikkerheden. Derfor laver vi omfattende sikkerhedstjek af vores gokarts hver eneste dag. På den vis sikrer vi os, der ikke kommer nogle tekniske problemer i løbet af dagen, så fokus bliver på at få sat nogle lynhurtige omgangstider.

Sæt gang i dit arrangement

Gokart er elsket af drenge og piger i alle aldre. Derfor er en tur på gokartbanen en genial måde at starte et større arrangement på. Det kunne eksempelvis være en polterabend, fødselsdag, firmaarrangement eller konfirmation.

​Så kommer du fra området omkring Silkeborg, Vejle og Herning, kan du med fordel bestille en tid hos Go-Kart Centeret. Du kan ringe og bestille tid ved os på 20 24 68 95​​.

Book dit besøg i dag

Udfyld bookingformularen herunder