Paintball

Paintball på nyligt konstrueret bane

Udover at have en af Danmarks bedste gokartbaner har vi hos Silkeborg GoKart Center også en rigtig god indendørs paintballbane. Banen blev åbnet tilbage i 2012, og siden da har der været udkæmpet en masse sjove kampe på banen. Læs mere om Paintball Silkeborg GoKart Center her, og kom forbi og prøv den sjoveste indendørs paintball i Midtjylland.

Banen er konstrueret af 120 m3 træflis, og der er 30 værn sat op rundt omkring på banen. Vores værn er oppustelige puder, som giver en fed lyd, når man rammer dem. Værnene er sat op sådan, at det er taktisk muligt at udnytte dem til at få en fordel over modstanderholdet. Det giver det sjoveste spil paintball.

Vi har udstyret på plads

Man skal have paintball udstyret i orden. Derfor har vi sørget for at have nogle af markedets bedste guns til paintball. Vi anvender en Tipmann 98 Rentel, som har store kvaliteter inden for driftssikkerhed og præcision, hvilket må siges at være vigtige kvaliteter for en paintballgun.

Luftbeholderen til våbnet er fyldt med 2000 psi, hvilket er nok til ca. 300 skud. Vi udleverer maske, dragter og en gun og efter at have hørt spillets regler fra en af vores instruktører, er I klar til spillet.

Gør dit næste arrangement til noget særligt med et spil paintball i Silkeborg

Paintball er blevet en populær aktivitet til arrangementer som fødselsdage, polterabender, firmaarrangementer og lignende. Derfor kan du med fordel invitere dine venner og veninder ud til en omgang paintball for at sætte gang i dit arrangement, hvis du kommer fra Herning, Silkeborg eller Vejle. Kontakt os på telefon 20 24 68 95​​ for at bestille tid.

Vi gør dog opmærksom på, at man minimum skal være 16 år for at spille paintball i Danmark.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre.

Book dit besøg i dag

Udfyld bookingformularen herunder