Fødselsdag

Fødselsdag

Går dig og dine klassekammerater og overvejer, hvad der skal ske på jeres blå mandag? Så bør I overveje at tage en tur på gokartbanen og få afgjort, hvem der er årets hurtigste konfirmand.

Hos Go-Kart Centret tilbyder vi igen i år en times Le Mans for hele klassen til kun 295 kr. pr. person. Ved et Le Mans inddeler vi klassen i hold med tre personer pr. gokart, og så er der dømt ræs for alle pengene i 55 min. Vinderen er det hold, der får kørt flest omgange på 55 minutter.

Sæt gang i den store dag

Der er mange sjove blå mandag aktiviteter, man kan lave på den store dag. Vi mener dog, at en tur på gokartbanen er en af de bedste måder at sætte gang i en blå mandag. ​Der kommer en masse sjove øjeblikke, når der køres gokart, og disse skal nok give jer en masse at snakke om i løbet af jeres dag.

Ring og bestil en actionfyldt blå mandag

Vi har i flere år afholdt blå mandag for glade konfirmander til stor succes. Derfor vil vi med glæde afholde denne dag for dig og din klasse også. Vil dig og dine klassekammerater gerne køre Le Mans på jeres store dag kræver det, at I kører med mindst fire gokarts.

Book dit besøg i dag

Udfyld bookingformularen herunder